Artboard 1 icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up icon_siteswitcher

faglige selskaber

Afholdte arrangementer

Selskabet holder løbende arrangementer og konferencer målrettet medlemmerne. Medlemmer af selskabet inviteres pr. mail til arrangementerne.

 • Konference: Den socialpædagogiske nysgerrighed - om at forstå borgeren

  25. februar 2019
  Sted: Comwell Kolding, Skovbrynet 1. 6000 Kolding.

  Tilmeld dig her senest d. 24. januar 2019
  Læs programmet for dagen

 • Temamøde i Aalborg: Livskraft - Sæt borgerens drømme i centrum

  (afholdt den 17. september 2018)

  Fagligt temamøde om projekt Livskraft - et projekt med fokus på at støtte borgere med funktionsnedsættelser i at udleve deres drømme og ønsker og styrke deres sociale relationer.

  Livskraft: Anne Kinly Klinge (pdf)

 • Temamøde i Hillerød: Livskraft - Sæt borgerens drømme i centrum

  (afholdt den 19. september 2018)

  Fagligt temamøde om projekt Livskraft - et projekt med fokus på at støtte borgere med funktionsnedsættelser i at udleve deres drømme og ønsker og styrke deres sociale relationer.

  Livskraft: Anne Kinly Klinge (pdf)

   

 • MØDET - relationsarbejde i en neuropædagogisk ramme

  AFHOLDT D. 20/1 2020 KL. 9.30-15.30 PÅ COMWELL I KOLDING

  Relationsarbejde er afgørende for at skabe motivation, mestring og livskvalitet hos borgere med kognitive og kommunikative funktionsnedsættelser. Den adfærd, vi ser, har altid en årsag eller et formål, og derfor er det vigtigt at møde borgerne netop der, hvor de befinder sig. Men hvad er et godt relationsarbejde, set i en neuropædagogisk ramme? Hvordan kan vi som socialpædagoger tilgå borgerne på en professionel måde? Og hvilke overvejelser skal vi have gjort os om hjernens funktion før, under og efter et møde med en borger?

  Gennem en bred vifte af spændende oplæg og sessioner der introducerer til neuropædagogiske metoder, redskaber og forskning, vil vi sætte fokus på socialpædagogens rolle i relationen. Konferencen er målrettet medlemmer, der arbejder med mennesker med kognitive og kommunikative funktionsnedsættelser.