Artboard 1 icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up icon_siteswitcher

faglige selskaber

Socialpædagogisk dokumentation

Det faglige selskab vil gerne lægge op til, at I debatterer dokumentation ude på arbejdspladserne. Få inspiration til debatten i to artikler, en video, en oversigt over publikationer om emnet i Vidensbanken samt et ark med spørgsmål. Vi håber, I får glæde af det.

 • Video om socialpædagogisk dokumentation

  I videoen her bliver du præsenteret for socialpædagog Marlene Nielsen, der har skrevet en artikel om narrativ dokumentation og forsker Morten Velsing fra UC Absalon, der har skrevet artikel om dilemmaer i den socialpædagogiske dokumentation.

  Se videoen her

  Download ark med debatspørgsmål

 • Dokumentationens spændingsfelt

  Denne artikel bygger på en forståelse af dokumentation som et vigtigt led til udvikling af pædagogisk praksis.

  Læs artiklen her

 • Dilemmaer i dokumentation af socialpædagogisk praksis

  Denne artikel tager afsæt i det igangværende forsknings- og udviklingsprojekt Dokumentation af Socialpædagogisk praksis, som forskere fra Professionshøjskolen Absalon og konsulentfirmaet Bedre Praksis udfører i samarbejde med Region Sjællands Socialafdeling.

  Læs artiklen her

 • Artikler fra Socialpædagogernes Vidensbank

  En oversigt over litteratur fra Socialpædagogernes Vidensbank, der handler om dokumentation særligt rettet mod socialpædagoger, der arbejder med mennesker med kognitive og kommunikative funktionsnedsættelser.