Artboard 1 icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_linkedin icon_instagram icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up icon_siteswitcher

faglige selskaber

Afholdte arrangementer

Selskabet holder løbende arrangementer og konferencer målrettet medlemmerne.

 • Konference: "Samarbejdet på tværs"

  Afholdt d. 3. september 2020 i Kolding

  På konferencen sætter vi fokus på, hvordan vi arbejder på tværs af fagligheder og med borgeren i centrum. Når vi samarbejder med borgere, der har komplekse problemstillinger, er der ofte mange forskellige fagpersoner involveret. Hvordan kan vi som socialpædagoger være med til at sikre, at borgeren støttes med en helhedsorienteret indsats, hvor borgeren selv har indflydelse på eget liv og eventuelt pårørende er med?

  Konferencen finder sted den 3. september på Comwell i Middelfart.

  Se programmet her
 • Konference d. 6. juni i Kolding

  Afholdt d. 6. juni 2018 i Kolding

  Socialpædagogernes faglige selskab om marginaliserede og mennesker med rusmiddelproblemtikker inviterer til konferencen "Det socialpædagogiske relationsarbejde"


 • Temaaften i Odense

  Afholdt onsdag d. 11. april 2018

  Socialpædagogernes faglige selskab om marginaliserede og mennesker med rusmiddelproblemtikker inviterer sammen med Kreds Lillebælt til temaaften om marginaliserede unge og ungdomshjemløshed.

  Sted: Socialpædagogerne Lillebælt, Danmarksgade 16, 5000 Odense c

 • Temaaften i Nørre Aslev

  Afholdt onsdag d. 4. april 2018 i Nørre Aslev

  Socialpædagogernes faglige selskab om marginaliserede og mennesker med rusmiddelproblemtikker inviterer sammen med Kreds Storstrøm til temaaften om marginaliserede unge og ungdomshjemløshed.