Artboard 1 icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up icon_siteswitcher

faglige selskaber

Selskabets fokusområder

Fagligt selskab om marginaliserede og mennesker med rusmiddelproblematikker arbejder for at udbrede viden om det socialpædagogiske arbejde med marginaliserede og udsatte. 

Selskabet arrangerer aktiviteter med det formål, at sikre den faglige udvikling i praksis gennem vidensdeling og erfaringsudveksling. Herunder bestræber selskabet sig på at bygge bro mellem arbejdspladserne og forskningen.

Faglige selskaber er Socialpædagogernes tilbud til medlemmerne om et stærkt netværk omkring deres profession og viden om målgruppen.

I Fagligt selskab om marginaliserede og mennesker med rusmiddelproblematikker har ti medlemmer i en koordinationsgruppe, der i tæt samarbejde med forbundet tager initiativ til en lang række aktiviteter med relevans for medlemmer på området.

Læs mere om selskabets profil og den specialviden der findes i selskabet.