Artboard 1 icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_linkedin icon_instagram icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up icon_siteswitcher

faglige selskaber

Afholdte arrangementer

Selskabet holder løbende arrangementer og konferencer målrettet medlemmerne. Medlemmer af selskabet inviteres pr. mail til arrangementerne.

 • Konference: Alle veje fører til beskæftigelse?

  AFHOLDT MANDAG DEN 3. DECEMBER 2018 KL. 10-15.30 PÅ COMWELL KOLDING
  Flere mennesker med funktionsnedsættelser skal i beskæftigelse. Det står højt på regeringens dagsorden.
  Men det store spørgsmål er, om der er plads til alle på arbejdsmarkedet? Hvad skal der til for at gøre arbejdsmarkedet mere rummeligt – strukturelt og på de enkelte arbejdspladser? Er uddannelse en forudsætning for beskæftigelse, eller er der andre kvalifikationer, der kan åbne døre? Og hvilke tilbud skal der være for borgere med omfattende funktionsnedsættelser? De spørgsmål skal vi drøfte på konferencen og ikke mindst sætte fokus på socialpædagogers rolle i denne udvikling. Hvordan kan socialpædagoger være med til at skabe et godt arbejdsliv og et godt dagtilbud ud fra borgernes præmisser og drømme?

 • Konference: Det særlige ved den socialpædagogiske faglighed

  AFHOLDT MANDAG D. 9. MARTS 2020 KL. 9.30-15.30 PÅ COMWELL I KOLDING

  Den socialpædagogiske faglighed er noget ganske særligt, som vi socialpædagoger skal værne om. Hver dag sørger vi med vores faglighed for at skabe livsglæde og for at gøre en forskel i mange menneskers liv. Men vi lever også i en tid, hvor borgerne bliver mere komplekse, og hvor besparelser lurer om alle hjørner. Det åbner op for spørgsmålet om, hvordan vi i dagens Danmark holder vores faglighed intakt? Netop det spørgsmål vil såvel forskere som praktikere tage op på konferencen, hvor du vil blive introduceret til forskning, metoder og redskaber, der beskæftiger sig med, hvordan vi i dagligdagen kan bevare den faglighed, der er så vigtig at værne om.

 • Temamøde med Kjeld Fredens: Socialpædagogisk faglighed

  AFHOLDT D. 23/1 2020 KL. 17-19 PÅ JOB- OG AKTIVITETSCENTER HØRKÆR I HERLEV 

  AFHOLDT D. 24/1 2020 KL. 17-19 PÅ SANDEMANDSGÅRDEN I RØNNE.