Artboard 1 icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up icon_siteswitcher

faglige selskaber

Arrangementer

Selskabet holder løbende arrangementer og konferencer målrettet medlemmerne. Medlemmer af selskabet inviteres pr. mail til arrangementerne.

  • Alle veje fører til beskæftigelse?

    MANDAG DEN 3. DECEMBER 2018 KL. 10-15.30 PÅ COMWELL KOLDING
    Flere mennesker med funktionsnedsættelser skal i beskæftigelse. Det står højt på regeringens dagsorden.
    Men det store spørgsmål er, om der er plads til alle på arbejdsmarkedet? Hvad skal der til for at gøre arbejdsmarkedet mere rummeligt – strukturelt og på de enkelte arbejdspladser? Er uddannelse en forudsætning for beskæftigelse, eller er der andre kvalifikationer, der kan åbne døre? Og hvilke tilbud skal der være for borgere med omfattende funktionsnedsættelser? De spørgsmål skal vi drøfte på konferencen og ikke mindst sætte fokus på socialpædagogers rolle i denne udvikling. Hvordan kan socialpædagoger være med til at skabe et godt arbejdsliv og et godt dagtilbud ud fra borgernes præmisser og drømme?

    Tilmeld dig her (frist 1/11-18)