Artboard 1 icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up icon_siteswitcher

faglige selskaber

Socialpædagogisk dokumentation

Det faglige selskab vil gerne lægge op til, at I debatterer dokumentation ude på arbejdspladserne. Få inspiration til debatten i to artikler, en video, en oversigt over publikationer om emnet i Vidensbanken samt et ark med spørgsmål. Vi håber, I får glæde af det.

 • Video om socialpædagogisk dokumentation

  I videoen her bliver du præsenteret for socialpædagog Marlene Nielsen, der har skrevet en artikel om narrativ dokumentation og forsker Morten Velsing fra UC Absalon, der har skrevet artikel om dilemmaer i den socialpædagogiske dokumentation.

  Download ark med debatspørgsmål

 • Dokumentationens spændingsfelt

  Denne artikel bygger på en forståelse af dokumentation som et vigtigt led til udvikling af pædagogisk praksis.

  Læs artiklen her

 • Dilemmaer i dokumentation af socialpædagogisk praksis

  Denne artikel tager afsæt i det igangværende forsknings- og udviklingsprojekt Dokumentation af Socialpædagogisk praksis, som forskere fra Professionshøjskolen Absalon og konsulentfirmaet Bedre Praksis udfører i samarbejde med Region Sjællands Socialafdeling.

  Læs artiklen her

 • Artikler fra Socialpædagogernes Vidensbank

  En oversigt over litteratur fra Socialpædagogernes Vidensbank, der handler om dokumentation særligt rettet mod socialpædagoger, der arbejder på botilbud for voksne med psykiske eller fysiske funktionsnedsættelser.

  Se oversigten her